Basiscursus

Tijdens de basiscursus word je in 3x 2 uur opgeleid tot een zelfstandig indoorklimmer. Je leert de verschillende basistechnieken van het zekeren en het klimmen. Veilig klimmen leer je vooral door het veelvuldig herhalen van de zekerhandelingen. Om dat te stimuleren, krijg je na de 3e les een maandabonnement waarmee je een maand lang onbeperkt kan klimmen. Je zult merken dat je klimprestaties door veel klimmen snel vooruit gaan!

De basiscursussen starten op elke 1e maandag, donderdag en vrijdag van de maand. Je hebt drie weken achter elkaar les op de maandag, de donderdag of de vrijdag van 19:00 t/m 21:00 uur. Als je met een groep bent van 4 personen of meer, dan is het mogelijk om een prive-cursus te boeken. Je kunt dan zelf bepalen op welke dagen de cursus plaatsvindt.

Kosten: €100,00 voor 3 lessen. Dit is inclusief huur van de klimgordel en zekeringsmateriaal, ook gedurende het aansluitende maandabonnement. In de cursus krijg je klimschoenen om uit te proberen. De klimschoenen zijn na afloop van de cursus niet meer inbegrepen.

Opgeven: Opgeven voor de cursus mag telefonisch of per mail. Heb je nog vragen? Mail naar cursus@bjoeks.nl.