Introductieles

Klimmen in Bjoeks is avontuurlijk, veilig en voor iedereen. Wanneer je klimt probeer je loodrechte en overhangende klimwanden te bedwingen. Het is fysiek en mentaal zo intensief dat elke klimroute een belevenis is.

Als je geen of onvoldoende klimervaring hebt kan je kennismaken met klimmen door met z'n tweeën of met een groep vrienden, collega's, een kinderfeestje of klasgenoten een klimintroductie te boeken. Onder leiding van onze instructeurs kun je dan op een veilige manier aan de slag.

Klimmen is ontzettend leuk om met een groep te doen omdat ieder op z'n eigen niveau het zo moeilijk en spannend kan maken als hij of zij zelf wil. Omdat je elkaar beveiligt en met elkaar klimt geniet je niet alleen van je eigen, maar ook van het avontuur van de anderen!

Een introductieles duurt 1,5 uur. I.v.m. de Corona-regels moeten de deelnemers óf allemaal onder de 18 jaar zijn óf leden van hetzelfde huishouden. Je mag zelf bepalen op welke dag je wilt komen klimmen en hoe laat. Je moet wel minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Een afspraak maken kan via de mail info@bjoeks.nl of telefonisch: 050 549 1230.

Let op: Je moet altijd met 2 personen of meer zijn. Is er maar één persoon die gaat klimmen? Vraag iemand mee om te zekeren (touw vast houden). Dit is niet moeilijk, het wordt begeleid door de instructeur en de zekeraar hoeft niet te betalen.

Een introductieles kost € 15 voor jeugd t/m 17 jaar. Volwassenen betalen € 20 per persoon. Ben je met 6 volwassenen of meer dan betaal je € 17,50.

Moet je nog iets meenemen als je komt klimmen in Bjoeks?

Bij de cursussen, de introductieles, de kinderfeestjes en de schoolklassen is de entree en het materiaal inbegrepen. Wel moet je sportschoenen meenemen. Ook is het handig om sportkleding of ruimvallende kleding mee te nemen zodat je je makkelijk kunt bewegen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Klimmen met school, op een kinderfeestje of het gevolgd hebben van een introductieles is niet voldoende om daarna zelfstandig te mogen klimmen. Wil je zelfstandig klimmen, volg dan een basiscursus.